Asabi Astrolog /Şubat

Asabi Astrolog /Şubat
Giriş Tarihi: 4.3.2022 13:12 Son Güncelleme: 4.3.2022 13:12
SAYI:87
Yaşadığınız dünya ile bağınız kesilmiş. Halkın nabzı diye tuttuğunuz şeyin aslında kendi önyargılarınızın olduğunu görebilmeniz de büyük başarı. Yavaş da olsa demokratik olgunluğa ulaşıyorsunuz.

(21 Mart-20 Nisan)
SABIRSIZ KOÇ

Dar açınızı genişletin
Havaların soğumasından mıdır yoksa maya takviminin beyninizi mayalamasından mıdır nedir bilinmez, bir özgüven peyda olmuş üzerinizde, üzerinize toz kondurmuyorsunuz maşaallah. Doğanız gereği başkalarını dinleyen bir burç olmamanızdan olsa gerek bugünlerde kulağınızda sürekli kulaklıkla dolaşıyorsunuz. Evladım, insan konuşa konuşa, hayvan koklaşa koklaşa anlaşır. Soyutlamayın kendinizi bu kadar toplumdan. Çünkü 11 Şubat günü gerçekleşecek olan yeniay sizin daha çok sosyal hayatınızda söz sahibi olacağı için onu yalnız bırakmayın bari. Venüs ve Jüpiter, Ay düğümlerine güzel açılar yaparken sizin kendi dar açınızda kalmanız iyi değil koçlarım.

(21 Nisan-21 Mayıs)
UYUŞUK BOĞA

Pitbullara dikkat!
Sokaklar bugünlerde tehlikeden geçilmiyor. Aman diyeyim kendinize dikkat edin. Zira bu ay üzerinizde fazlasıyla görülen negatif enerjiler sizde oksitlenmeye yol açabilir. Yaydığınız negatif enerjileri de en önce köpekler fark eder ve kaçacak delik arayabilirsiniz. Eğer sizi kovalayan bir pitbull olursa haliniz duman. Sizin gibi uyuşuklara rastlarsa da hiç affetmez baştan söyleyeyim. Bu ay tenha sokaklardan uzak durmanızı öneriyorum. Eğer olur da bir pitbull saldırısına maruz kalırsanız kuyruğunu tutmayın. Tutarsanız da bırakmayın.

(22 Mayıs- 21 Haziran)
DEDİKODUCU İKİZLER

Mangalda kül bırakın
Yılın bu en kısa ayında Mars sizi son derece kararlı ama bir o kadar da dengesiz kılıyor. Yaşadığınız dünya ile bağınız kesilmiş. Halkın nabzı diye tuttuğunuz şeyin aslında kendi önyargılarınızı olduğunu görebilmeniz de büyük başarı. Yavaş da olsa demokratik olgunluğa ulaşıyorsunuz. Bu kısa ayda büyük mali kayıplar içinde kalabilirsiniz. Bu durum tamamen sizin ayaklarınızın yere basmamasından kaynaklanıyor. Her ortamda cart curt konuşmayı bırakın da mangalda yemek pişirecek kadar kül bırakmayı deneyin. Elinizdeki işlere odaklanarak yüksek bir potansiyel yakalamak yerine incir çekirdeğini doldurmayan mevzularla iştigal ediyorsunuz yine. Bu beni şaşırtmıyor elbette ama yakın çevreniz endişelenmeye başladı. Bir baltaya sap olma zamanı geldi de geçiyor bile.

(22 Haziran-22 Temmuz)
SARSAK YENGEÇ

Beklemede kalın
Farkında mısınız bilmem ama güneş bu ay burcunuza veda edip başka burca geçiyor. Gözyaşlarınızı silip soğuk bir duş alsanız iyi olacak. Transit Mars ile doğumdaki Plüton üçgen kafanızı karıştırıp sizi bazı durumlarda ahmakça gösterebilir. Haliyle sert reaksiyonlarınızı kontrol altına alma zamanı bu ay. Dikkat edin tansiyonunuz fırlamasın. Her ihtimale karşı yanınızdan tuzlu ayranı eksik etmeyin. Ay ortasında gerçekleşecek olan iki iyicil Jüpiter ve Venüs'ün olumlu performansı rahat bir soluk almanıza yeterli gelmeyecek ne yazık ki. Bekârın parasını it, yakasını bit yermiş, sizin durum biraz o hesap. Beklemede kalın.

(23 Temmuz-23 Ağustos)
KABADAYI ASLAN

Kuyruk sorunsalı
Ortalıkta kuyruğunuzu dikip kasım kasım gezinmenizi lider özelliklerine sahip bir burç olmanıza veriyorum. Sanki sandıktan siz çıkmışsınız gibi böbürlenmeniz bile nasıl bir pozitif enerji ile yüklü olduğunuzu gösteriyor. Tamam, bu durum egonuzla duygusal kişiliğiniz arasında bir uyum oluşturabilir ama ufukta parasal savurganlık görünüyor ve size pek pahalıya patlayacak bu durum. Mantığınızın sesini dinleyip işinize yoğunlaşır, büyüklerin sözünü dinlerseniz bu kışı rahat geçirirsiniz. Zira mali açıdan işler çok da tıkırında görünmüyor bugünlerde. Bu gidişle kuyruğunuzu kıstırırsınız demedi demeyin.

(24 Ağustos–23 Eylül)
KURUNTULU BAŞAK

Geçici sonuçlar, kalıcı etkiler
Panik atak potansiyeline en yakın burç sizsiniz, bunu biliyorsunuz değil mi? Her konuda yaptığınız seçimlerin geçici sonuçları varken sizin seçimlerinizin kalıcı etkiler bırakması tamamen sizin psikolojik dayanıksızlığınızdan kaynaklanıyor. Sizi bu durumdan ben kurtarabilirim ancak. Sizi bu burçtan tasfiye ediyorum, gidin kendinize başka burç bulun. Bir süre karakter tazelenmesi yaşayıp oksijen alın. Sonra gelin tekrar konuşuruz. Çünkü bu ay her şey bumerang etkisiyle size geri dönmeye meyilli. Bir süre yalnız kalmanızı, tırnaklarınızı yememenizi, yara kabuklarınızla oynamamanızı öneriyorum.

(24 Eylül–23 Ekim)
DENGESİZ TERAZİ

İfrat tefrit arası mekik
Bugünlerde "market raflarındaki oyuna dikkat", "marketlere fahiş fiyat artışından dolayı ceza yağdı" manşetlerini gördükçe aklıma siz geliyorsunuz. Burcunuzun terazi olmasının bunda etkisi büyük elbette ama sizin sosyal olaylarda uyumsuzluk, romantizmde dengesizlik, ikili ilişkilerde ahenksizlik ve iş hayatında tutarsızlık katsayınızın da etkisini hesap etmemiz gerekiyor elbette. İfratla tefrit arasında mekik dokuyorsunuz. Durduğunuzda haberim olsun da sizin ayarlarınızı adamakıllı bir kontrol edeyim. Yoksa bu yanlış hesapla Bağdat'tan bile dönemezsiniz.

(24 Ekim–22 Kasım)
ZEHİRLİ AKREP

Uzun söz tarihe yakışır, size değil
Teknolojik yeniliklere kapalı, nato kafa nato mermer bir kütleniz var. İlerlemek ve başarı kazanmak istiyorsanız bu kütleden kurtularak işe başlamalısınız. Tek meşgaleniz cep telefonundan oyun oynamak olmasın. Ülkede yaşanan her olaydan kıl kapma durumunuz saçınızda kepek sorununa yol açıyor farkındaysanız. Özellikle ikili ilişkilerde dayanılmaz bir insansınız. Sizin fabrika ayarlarınıza döndürüp insan içinde yüzüne bakılır bir pozisyona getirme salahiyetim var ama buna değmeyeceğinizi ve anlamayacağınızı düşünüyorum. Bu yüzden sizinle ilgili uzun cümleler kurmak istemiyorum. Zira uzun söz tarihe yakışır, size değil.

(23 Kasım-21 Aralık)
PALAVRACI YAY

Krapon kâğıdından kedi merdiveni
Bu soğuklarda bile beyninizde bir hasar oluşmuyorsa sizi kendi halinize bırakmak en iyisi… Numuneliksiniz resmen… Tişörtünüzün arkasına "Sahibi var!" diye yazdırıp dolaşın da kimse musallat olmasın size… Korumaya alınan nadir türler kategorisine alınsanız yeridir. Kafasının dikine gitme potansiyeliyle, her defasında kafasını dikine gittiği yere toslama uyumunu gösteren başka burç taifesi var mıdır bilemem. Stresli, kaygılı ve duygulu vakitler geçireceğiniz bu ay için bir şeylere odaklanmanızı tavsiye ederim. Hadi neye odaklanacağınızı da ben söyleyeyim de rahatlayın: Krapon kâğıdından kedi merdiveni yapın, belki fare yakalarsınız.

(22 Aralık-20 Ocak)
DİKKAFALI OĞLAK

İnatçı değil inançlı olun
İnatçılığınız yüzünden size kafa açıcı şeyler tavsiye etmemin bir faydasının olmadığının farkındayım. Kültür torbanızı dolduracak bilgiler versem taşıyacak yeriniz yok. Tek düşünceniz mideyi doldurup boşaltmak bugünlerde. Dikkat edin ishal vakaları arttı, sizi yakalamasın. İnatçı kişiliğinizi inançlı kişiliğe çevirebilseniz her şey güllük gülistanlık olacak oysa. Fakat dogmatik genetiğiniz nedeniyle "Aranan insan türüne bu ay da ulaşılamamaktadır" sinyalini aldığım için size ulaşmayı bir başka bahara bırakıyorum artık. Ne hâliniz varsa görün.

(21 Ocak–22 Şubat)
TERELELLİ KOVA

Yorgan için pirelenmeyin
Zihinsel sanat uğraşılarına kendinizi kaptırdığınız, memleketin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde zülfü yâre dokunmamak lazım ama dilimi tutamıyorum n'apim? Yorgan için pirelenmeyi göze alan sizin gibilere laf söylemezsem daha bir asabi olacağım kesin. Aloo? Memleketle ilgilenin biraz. Nabza göre şerbet için. Kime diyorum? Aloo? Ama duyan kim? Yine duygu-akıl dengesindeki birkaç tahta eksilmiş bu sıralar. Her ortamda kütlenizden ağır yorumlar yapma huyunuzun son kullanma tarihi olsa nasihatimin faydası olur elbette ama sizin gibi terelli beyinler için dil dökmeye gerek yok. Kovanızın dibi delik, ne desem boşa akıyor zira.

(23 Şubat-20 Mart)
SEFİL BALIK

Monarşik ağlamanter sistem…
Bu ay durumunuz yine bütün aylarda tekrar ettiği üzere içler acısı... Başınıza gelecekler baraj altında kalan liderlerin başına bile gelemeyecek kadar kötü. Sizi monarşik ağlamanter sisteme emanet ediyorum canlarım. Acıklı hayat hikâyeleri ile size gelen insanlara karşı tedbirli davranın dedikçe siz bu tür insanlara sarılıyorsunuz kardeşim. Hüzünler paratoneri olmaktan kurtulamadıkça adam olamazsınız. Tamam, balıksınız ama alık olmanız da gerekmiyor. Seçenekler arasında doğru kararı verme noktasında her zaman bocalama içindesiniz. Bir de n'oluyorsa ağlarken aynaya bakmanız yok mu? Beni perişan ediyor.

BİZE ULAŞIN