Lacivert Yazı İşleri: YURT DIŞI BULUŞMALARININ İKİNCİ DURAĞI KOSOVA OLACAK

YURT DIŞI BULUŞMALARININ İKİNCİ DURAĞI KOSOVA OLACAK
Giriş Tarihi: 22.11.2023 12:03 Son Güncelleme: 22.11.2023 15:15

Yunus Emre Enstitüsü ve Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bulunan Lacivert Dergisi iş birliğinde edebiyat, psikoloji ve medya alanlarında Türkiye'nin önde gelen isimlerinin katılımıyla ilgi çekici başlıkların ele alındığı "Yurt Dışı Buluşmaları" adlı etkinlik serisinin yeni durağı Kosova olacak.

İlki Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen "Yurt Dışı Buluşmaları" etkinliğinin ikincisi THY sponsorluğunda 25-26 Kasım 2023 tarihlerinde Kosova'nın Priştine ve Prizren şehirlerinde gerçekleştirilecek.

Kosova'da binlerce kişinin katılması öngörülen etkinliklere Lacivert Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Şair Mustafa Akar, Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Altay, Klinik Psikolog Beyhan Budak ve Muhit Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Şair İbrahim Tenekeci iştirak edecek.

Zengin bir içeriğe sahip olan programların son bölümünde Türkiye'nin değerli isimleri, edebiyat, psikoloji ve medya alanlarında Kosovalıların sorularını yanıtlayacak.

Birbirinden özel konu başlıklarının ele alınacağı "Yurt Dışı Buluşmaları" etkinliğiyle Türkiye ile diğer ülkeler arasında çeşitli alanlarda kültürel etkileşime zemin oluşturulması amaçlanıyor.

BİZE ULAŞIN