Asabi Astrolog

Asabi Astrolog
Giriş Tarihi: 17.9.2021 12:24 Son Güncelleme: 17.9.2021 12:24
SAYI:80

SABIRSIZ KOÇ
(21 Mart-20 Nisan)

Sürümünüzü 2.0 ile güncelleyin

Oldukça dışa dönük ve neo-akti f bir burç olmanız bu ay başınıza oldukça belalar açacak. Panik atak ve ihti raslı yapınız da bundan hayli hayli etkilenecek tabii ki. Bu güzelim yaz günlerini fı rsat bilip lay lay lom modunda kendinizi dışarı atacaksınız ama cildinizden güneş koruyucu kremi eksik etti ğiniz için ırgat işçileri gibi kavrulacak, evde vücudunuza sürecek bir tas yoğurt bile bulamayacaksınız. Bu tamamen güneşin burcunuzda olması ve başınıza geçmesiyle ilgili, panik yapmanıza gerek yok. Gerçi kendinizi ve burcunuzu son sürüm 2.0 ile güncellemeniz menfaati niz icabı ama ifl ah olmaz karakterinizin bir cırtı m değişeceğini sanmıyorum.

UYUŞUK BOĞA
(21 Nisan-21 Mayıs)

Sinir ötesi operasyon lazım

Sizinle, sizin hımbıl halinizle, doldurulamaz evrensel boşluğunuzla uğraşmaktan bıktı m arkadaş! Burama geldi artı k. Atsam atı lmıyor, satsam satı lmıyorsunuz. Size toptan bir sinir ötesi operasyon yaparak burcunuzu değişti rmek lazım… Ne bileyim gidin Terazi burcundan bir devre mülk alın, oraya kiraya çıkın, yazlığa gidin… Ne yaparsanız yapın, yeter ki güneş hanenizi aydınlatı ncaya kadar bana görünmeyin. En keskin virajlarda bile beyaza siyah diyememe halinizi cibilliyetsizliğinize veriyorum. Burçlar arasındaki en cibilliyetsiz ve dediği dedik, çaldığı düdük burçsunuz. Bu ay ve bundan sonraki aylarda hayatı nızda en küçük bir değişiklik olmayacak. Yan gelip yatmaya devam edin.

DEDİKODUCU İKİZLER
(22 Mayıs- 21 Haziran)

Boşa sallanan tespih gibisiniz

10 Haziran'da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki güneş tutulması toprakyer hareketlerini, internet bağlantı sı sorunlarını, telekomünikasyon araçlarında ve trafikte meydana gelebilecek aksilikleri teti klese de asıl teti klenecek şey sizin şom ağzınız olsa gerek. Yani elinize tespih alıp kabadayı gibi boş boş sallamadığınız kaldı. Yani "şüyuu vukuundan beter" deyiminin 3D yazıcıdan print alınmış hâlisiniz. Neyse yine de uyarmış olayım. Böyle boş beleş takılacağınıza biraz etrafı nıza odaklansanız iyi olur. Çünkü telefon ve bilgisayarınızla site site gezmekten dolayı casus yazılımlara, kimlik dolandırıcılarına ve internet sahtekarlarına karşı havada sallanan balon gibi hedeft esiniz. Yere inseniz iyi olur canlarım.

SARSAK YENGEÇ
(22 Haziran-22 Temmuz)

En aslî duygunuz çulsuzluk

Seçime daha iki yıl varken kendi oy oranından habersiz Cumhurbaşkanlığı tartı şmaları yapan muhalefet parti si başkanı gibisiniz. Bu ay beyninizin çeperleri sunî gündemlere daldığınızdan dolayı biraz daha aşınacak. İş hayatı nıza ve amaçlarınıza odaklanmak varken böyle üzerinize vazife olmayan işlerle uğraşmaya devam edin siz. Aferin, bravo! Maaşınızı miti ng meydanlarında ve kahvehane köşelerinde dağıtı yorlar sanki. Çulsuzluk sizin en aslî duygunuz olmuş, haberiniz yok. Akıcı koşulların ve dengenin sizin burcunuza ulaşmamış olması ne kadar büyük bir lütuf değil mi? Hiç olmazsa bu sayede beyninizden ziyade çeneniz online modunda çalışıyor. İş hayatı nızda üstlerinizle pürüzler yaşayacaksınız. Kırışıklara ütü yapmayı deneyiniz.

KABADAYI ASLAN
(23 Temmuz-23 Ağustos)

Bünyeyi elbiseye uydurmak

Spartalı mısınız, Zodyak burcundan mısınız nesiniz bilemem ama bir lahza olsun düşünceli olmanızı bekliyorum bu ay. Tamam aslansınız, tutkularınız var, külhanbeyisiniz, kuyruğunuzla kafanız arasında ciddi bir konsensüs var. Anladık. Fakat yeme içmelerinize dikkat ediniz. Zira bu oburlukla vücudunuzu elbisenize sığdırmak zor olacak. Böyle giderseniz bir dilim esmer ekmeğe bakakalacaksınız. Venüs'ün hayatı nıza geti receği hareketliliğin ne kadarını berekete çevirebileceksiniz bilemem ama evinizde aslan beslercesine bir özgüven ve saldırganlık içindesiniz. Çünkü size kim elini verirse kolunu kaptı rıyor bugünlerde. Bunun nedeni ise aslanların dönemsel olarak gergin bir evreden geçmeleri.

KURUNTULU BAŞAK
(24 Ağustos–23 Eylül)

Doğuştan sulkuslar ve pandaslar!

Sevindirici bir haberle aya başlayayım: Dertlerinizde yeni gelişmeler söz konusu. Bademciklerinize yerleşen A grubu beta hemoliti k streptekoklar, sizde obsesif kompülsif bozukluğuna ve hiperakti fl iğe neden oluyor. Ayrıca pandas dışında doğuştan sulkus hastası olduğunuzu bilmenizi isterim. Hem de refl ünüz azdıkça sesinizdeki çöküntüyü artı ran cinsten. Bu kadar bilgi de bu ayınızı azap etmeye yeter sanırım. Maraton görünen hayatı nızın arka perdesinde monoton bir hayat var aslında. Liderliğe, emir vermeye, zart-zurt konuşmaya alıştı ğınız için tek başınıza yaptı ğınız işlerde çuvallıyorsunuz. Üstelik sizde önderlik değil taşeronluk ruhu var. Bu ayı yevmiye hesabı yaparak geçireceksiniz.

BURCUNUZUN AYLIK ATARLI DÖNGÜSÜ (HAZİRAN 2021)

DENGESİZ TERAZİ

Hasediniz dengenizi bozuyor

Bu ay hasedinizden çaat diye ortadan ikiye ayrılmazsanız bir daha da hiçbir şeycikler olmaz size. Dengeli kararlar almanız her zamankinden daha zor. Tek başına hareket yeteneğinizi bir süre kuru temizlemeciye bırakmanızda fayda var. Komşunuzun Covid aşısı olması sizi niye çıldırtıyor anlamış değilim. Yaşınızı ve sıranızı beklemeniz gerekiyor ama elinizden gelse yaşınızı büyütüp aşı sırasında öncelikli konuma geçmeye heves edecek kadar dengesizlik timsalisiniz. Türkiye, Polonya'ya 24 tane SİHA sattı diye ağlayacak muhalefetten farkınız yok yeminlen. Sizi kendi hâlinize güneşte kurumaya bırakıyorum.

ZEHİRLİ AKREP
(24 Ekim–22 Kasım)

Karakter yavaşlığına maruz kalmışsınız

15 Haziran-8 Ağustos arasında ilkini şubat ayında yaşadığımız Satürn-Uranüs karesinin ikincisini yaşayacağımız için bu ay üzerinizde etki bırakacak, enerjinizi alıp götürecek gelişmelerle dolu bir ayın içinde boğulacaksınız. Ne yapın edin kişisel gücünüzü ve kararlılığınızı sergileyin derim. Aşırı hız ya da kırmızı ışıkta geçtiğiniz için sizi durduracak trafik polisinden Mars'ın zorlayıcı açısı altındaki düşüncelerinizle kurtulabilirsiniz. Ama kısıtlamadan dolayı saat 21.00'den sonra ve hafta sonları sokakta yakalanırsanız sizi bırakın Mars'ı evrenin kendisi bile kurtaramaz ceza yemekten. Sizde bir yavaşlık görüyorum bu ay. Sebebi çok açık: Bön bön ekrana bakıp ipe-sapa gelmez televizyon programları izlemenizden kaynaklanıyor bu. Ortaklaşa konularda karar alabileceğiniz bir dönemdesiniz ama siz bunu arkadaşlarınızla anlaşıp futbol izlemek olarak algılıyorsunuz. İş yavaşlatma eylemini anlardım da karakterin yavaşlığına ilk kez sizde rastlıyorum. Pesss!

PALAVRACI YAY
(23 Kasım-21 Aralık)

Veri tabanınızı güncelleyin…

Haziranın ilk haftasında gerçekleşecek ay tutulmasını örnek alacağınıza sinirlerinizi ve öfkenizi içinizde tutabilseniz keşke. Ama nerdeeee? Yersiz efelenmelerinizin kurbanı olacak ve bu kurbanın derisini yüzmekle kalmayıp tuzlayarak içine peynir basacak derecede kendinizden uzaklaşacaksınız. Sizden mebzul miktarda doktor, sanatçı ve mühendisten çok avcı çıkmasına şaşmamak lazım… Zira atıp sallama konusunda elinize su dökecek başka kimse tanımıyorum. Ardıç ağacına isimler kazıyıp kuş avlamaya çalışmak ve aylaklıkta sınır tanımamak tam size mahsus bir davranış. Yalnız avcılığın ruhunda tuzak kurmak yoktur arkadaş. Veri tabanınızı güncelleyin. Enerjinizi yapıcı yönde kullanın, kepek yapmasın…

DİKKAFALI OĞLAK
(22 Aralık-20 Ocak)

Beklenmedik gelişmeler, beklenen sakarlıklar…

Caminin nasıl yapıldığını görmeyen minareyi yerden kendi kendine çıkıyor zannedermiş ya, sizin bu ayki ruh haliniz bu minval üzerinde seyrüsefer edecek. Beklenmedik gelişmeler yanında beklenen sakarlıklar zihninizi çıfıt çarşısına çevirecek. Haliyle bu ay sizde sağlıklı gelişmelere rastlamak arazide su bulmak için çizilen kalibrasyon eğrisinden farksız. Umudum yok gezegeninizde olan bitenden. Bitişler, çıkışlar, gelgitler, çelişkiler… Tamamlanması ve kendi yolunuzu çizmeniz için yapmanız gereken o kadar çok şey var ki, hiçbirine yetişemeyip kafayı yemenizi dilerim. Zira sizin olaylara yaklaşımınızdaki garabetinizden yol yapacak olsam İstanbul'un trafik sorununu çözerdim. İnsanlarla birlikte yaşama maslahatınızı neye borçlusunuz bilemem ama karşı taraf cinnet geçirmediğine göre sorun onlarda.

TERELELLİ KOVA
(21 Ocak–22 Şubat)

Patolojik termik santrali

Bu ayın balans ayarlamasını sizin gezegeniniz üzerinde yapıyorum sevgili kovalar. Çünkü pek müsait gördüm sizi. Evinize bizzat gelmek isterdim ama malum salgın kısıtlamaları devam ediyor. Sizi gayet açık sözlü, rahat bir insan olarak bilirdim ama beni bu ay çok şaşırtacak ve ketum ruh halinizle etrafınızda negatif helezonlar oluşturacaksınız. Sular seller gibi konuşmanız iyi de bazen bu sular sellerin önüne neden devasa bir baraj çekiyor olmanızı anlamak zor. Elektrik mi üreteceksiniz? Doğrusu üretiyorsunuz da bana kısa devre yaptırıyorsunuz. Patolojik termik santrali mi kuracaksınız, rahatlayın biraz yahu. Kimsenin sizi anlamayacağını düşüneceğinize biraz da kendinizi anlatmayı deneseniz iyi edersiniz.

SEFİL BALIK
(23 Şubat-20 Mart)

Multitronic duygusal travmalara revizyon zamanı

Geçen ayki süklüm püklüm psikolojiden bu ay sıyrılmış olmanıza gerçekten sevindim. Yüzünüze su çırpıp gelir misiniz bir? Hah, geldiniz mi? Dinleyin: Bu ay kazanılmış değer analizinizi yaparak revizyona gidebileceğiniz bir ay. Yani iştir, aşktır, paradır, puldur, odur budur. Hepsini yola koymak sizin elinizde. Zira dolunay burcunuza park etmiş. Bu arada alacaklı melodisi ile çalan cep telefonunuza duygusallık yapıp cevap vermeyin. Multitronic duygusal travmalarınız çekilir şey değil ya Allah'tan sevimli ve sırnaşık bir gönül adamlığınız var. Gerçi dünyayı size bıraksak sigara böreğini Yeşilay böreğine çevirirsiniz. Size toptan bir format atmak lazım ama şimdilik kalsın bakalım. Bir süre daha sizi izlemeye devam edeyim. Bu arada boş durmayın, için kapuçinoyu, seyredin Al Pacino'yu…

BİZE ULAŞIN