Kevser Uysal: Ne yap et Arakan'a yardım et!

Ne yap et Arakana yardım et!
Giriş Tarihi: 16.10.2017 14:47 Son Güncelleme: 16.10.2017 14:47
Sadakataşı Derneği, Arakan bölgesinden Bangladeş’e kaçan mülteciler için Kurban Bayramı öncesinde başlatmış olduğu yardımlarına devam ediyor.

Bölge için belirlenen acil yardım malzemeleri ise şöyle: Çadır ve kıyafet dağıtımı, gıda, hijyen, ilaç ve sağlık malzemeleri. Sizler de derneğin sitesine girerek bağışçı olabilirsiniz.

sadakatasi.org.tr

Arakanlı kardeşlerine sahip çık!

Bangladeş'te bulunan Beşir Derneği ekipleri, Türkiye'den gelecek olan acil insani yardımları Arakanlılara ulaştırmak için hazır bulunuyor. Gıda, giyim, barınma gibi her türlü insani yardıma muhtaç olan Arakanlılar yardımlarınızı bekliyor. Sizler de "Arakan Yalnız Değil" deyip yardım kampanyası başlatan Beşir Derneği'ne BAGIS yazıp 4042'ye göndererek 5 TL yahut BAGIS yazıp 4032'ye göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Arakan kan ağlıyor!

Yüzlerce yıldır baskı altında yaşam mücadelesi veren, 2012 yılında başlayan saldırılar sonrası yerlerinden edilmeye çalışılan Arakanlı Müslümanlar yine büyük acılar yaşıyor. Türk Kızılay'ı bu acılara sessiz kalmayan herkesi desteğe davet ediyor. Sizler de göç etmek durumunda kalan, barınacak bir yeri olmayan Arakanlı bir ailenin üç günlük yemek ihtiyacını aşağıda belirtilen adresten 30 TL bağışta bulunarak karşılayabilirsiniz.

kizilay.org.tr/Bagis/BagisYap/115/arakanlilara-acil-gida-paketi

BİZE ULAŞIN