Remzi Kopar: Diyanet Vakfı gönüllü arıyor

Diyanet Vakfı gönüllü arıyor
Giriş Tarihi: 31.12.2014 17:36 Son Güncelleme: 2.1.2015 15:32
Remzi Kopar SAYI:09Ocak 2015
Türkiye Diyanet Vakfı Türkiye’de ve yüzün üzerinde ülkede, hayırseverlerin emanetlerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Vakıf, bu çalışmalarda görev alarak, maddi yardımların ulaştırılmasının yanı sıra, bağışçıların şefkat elini onların üzerinden çekmediğini yardıma muhtaç insanlara hissettirecek gönüllüler arıyor. Türkiye Diyanet Vakfı web sitesindeki 'Gönüllü Formu'nu doldurarak, gönüllülük talebinizi iletebilirsiniz. Vakfa ulaşan talepler bilgi havuzunda toplanarak, gönüllü adaylarının katkı sağlayabileceği uygun alanlar ve faaliyet yapılacak alanlar eşleştiriliyor ve bu bilgiler ışığında, organizasyon döneminde gönüllüler düzenlenen faaliyetlere davet ediliyor.

diyanetvakfi.org.tr

Öğrencilere burs ve eğitim desteği

Türkiye Diyanet Vakfı eğitim ve öğretim hizmetlerine özellikle son dönemde hız verdi. Yurt içinde eğitim gören öğrencilere burs ve eğitim yardımlarında bulunan vakıf, yurtdışından gelen öğrencilerin de bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerin eğitim harcamalarına katkıda bulunarak onların daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için diyanetvakfi.org.tr adresinden online bağış yapabilir ya da vakıf yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

diyanetvakfi.org.tr

BİZE ULAŞIN