Ebrar Üzümcü: Kasım 2015 | Akademi Ajandası

Kasım 2015 | Akademi Ajandası
Giriş Tarihi: 3.11.2015 11:27 Son Güncelleme: 3.11.2015 13:06
Ebrar Üzümcü SAYI:18Kasım 2015
Kasım ayı akademi ajandası... Akademi Nisa, Kasım ayında açılıyor!

Ümraniye Belediyesi, kültür programları dâhilinde 'Akademi Nisa' adı altında kadınlara yönelik üç aylık bir eğitim programı hazırladı. Bu programla katılımcılar, konularında uzman akademisyen ve eğitimcilerden tefsir, tasavvuf, tarih, dinler tarihi, İslam tarihi, din psikolojisi, sosyoloji gibi klasik alanların yanı sıra örnek kadınlar, kadın edebiyatçılar, kadın STK'ları gibi özgün başlıklar altında dersler alacak. Sosyal bilimler ve kültürel alanlarda kadınlara yönelik eğitim verilecek program haftada bir gün gerçekleştirilecek. Her biri alanında uzman kişilerce verilen seminerlere Prof. Dr. Ömer Çelik, Prof. Dr. Ömer Faruk Harman, Belkıs İbrahimhakkıoğlu, Yıldız Ramazanoğlu, Sibel Eraslan ve Belçika Milletvekili Mahinur Özdemir gibi çok sayıda isim katılıyor.

Bilgi ve Başvuru 0216 4435600/1184
Yer Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi/İstanbul

Siyaset okulu başlıyor...


Davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye'nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi'nde 7 Kasım-19 Aralık tarihleri arasında Siyaset Okulu Eğitim Programı düzenlenecek.

Siyaset Okulu ile amaçlanan, küreselleşen dünyada siyasetin ve siyasetçinin değişen çehresine uyum sağlayabilmek için bugünün ve yarının lider adaylarını objektif bilgi ve verilerle donatmaktır. Farklı siyasi görüşlerden gençler, Üsküdar Üniversitesi ve PAMER çatısı altında bir araya gelerek ünlü siyasetçiler ve akademisyenlerden eğitim alacak. Aralarında AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Keskin, 21'inci Yüzyıl Enstitüsü Müdürü ve MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın da bulunduğu birçok siyasetçi ve akademisyen program kapsamında eğitim verecek.

Tarih 7 Kasım-19 Aralık arası
Yer Üsküdar Üniversitesi/Merkez Kampüs/Üsküdar/İstanbul
BİZE ULAŞIN