H.Sena Kural: Mart - Etkinlik Ajandası

Mart - Etkinlik Ajandası
Giriş Tarihi: 3.3.2015 13:29 Son Güncelleme: 3.3.2015 13:36
H.Sena Kural SAYI:11Mart 2015
'Bu hayat Benim, Gelecek Hepimizin' sloganıyla düzenlenen etkinlikler Yeşilay Haftası süresince Beşiktaş Meydanı'nda ziyaretçilerini bekliyor olacak. (1-7 Mart) Toplum sağlığı için sorumluluklarının bilinciyle faaliyetlerini sürdürmekte olan Yeşilay, bu yıl yine Yeşilay Haftası kapsamında çeşitli etkinliklerle sizlerle buluşuyor.

'Bu hayat Benim, Gelecek Hepimizin' sloganıyla düzenlenen etkinlikler Yeşilay Haftası süresince Beşiktaş Meydanı'nda dev bir çadırda ziyaretçilerini bekliyor olacak. İçerisinde çocuk etkinliklerinin, bağımlılık eğitimlerinin, ritim grubunun, fotoğraf ve karikatür sergisinin olduğu çadırda ziyaretçiler hem eğlenecek hem de bilgilenecek.

Tarih 1-7 Mart/10.00-21.00
Yer Beşiktaş Meydanı/İstanbul

Osmanlı'nın kitap serüveni


'Yunus Emre Enstitüsü' CNR Kitap Fuarı'na fotoğraf sergisi ve atölye çalışmalarıyla katılıyor.

'Nakkaşhane: Osmanlı Sarayında Kitabın Serüveni' ismiyle düzenlenen programda, bir kitabın mürekkebinden hattına, süslemesinden ciltlemesine kadar her aşaması usta sanatkârlar tarafından uygulamalı olarak gösterilecek. Programda yapılacak atölye çalışmasında çocuklar için kaybolan masallar anlatılacak. Bir Hoş Sadâ fotoğraf sergisi de etkinlik süresince sanatseverleri bekliyor olacak.

Tarih 8 Mart'a kadar
Yer CNR Kitap Fuarı/Yeşilköy/İstanbul
BİZE ULAŞIN